Înapoi la prezentarea generală
Sfaturi utile
28. octombrie 2022

3 Combinații de Decoruri pentru Toamna aceasta

Toamna aceasta îți propunem o nouă abordare.

Întrucât suntem obișnuiți să vedem numai nuanțe de oranj când vine vorba de tendințe in design, modă și chiar mâncare, noi, cei de la Holver, alături de Egger, ne-am decis să punem capăt acestui stereotip. Iți prezentam 3 paletare de PAL melaminat, care, culmea, merg fantastic pentru acest sezon de tranziție, fiind totodată moderne, și nici de cum clișeice!

1. Deep Autumn

PAL Melaminat EGGER, Roșu Aprins
U323 ST9
Cant ABS EGGER, Stejar Santa Fe Vintage H1330 ST10
PAL Melaminat EGGER, Arțar Mandal Natur H3840 ST9

Evident, am ales numele acesta din cauza nuanței predominante de Roșu Aprins. Pentru a păstra o nota de unicitate, am ales doua decoruri cu textura de lemn, pentru a conferi un stil Boho (descoperă mai multe detalii despre acest stil in blog-ul nostru “Top 10 stiluri de Design Interior”). Nuanțele de lemn sunt neutre, balansând într-un mod ideal roșul aprins. Cele doua texturi de lemn sunt diferite, Stejarul Santa Fe Vintageaducand aducând o notă rustico-clasică, iar Artarul Mandal Natur aducând o notă moderno-naturală prin simplitatea sa.

2. Warm Cottage

Având un mobilier modern într-un stil industrial, adesea este greu să conferim o senzație caldă unei încăperi, asemenea stilului clasic, scandinav sau rustic. Cu toate acestea, având un paletar inspirat din tranziția dintre vară si toamnă, putem spune că am reușit. Cu decorul Stejar Gladstone Gri-Bej, aducem nuanțele deschise și luminoase de vară, în timp ce prin decorul Stejar Gladstone Tabac oferim o senzație caldă, textura de lemn închis făcând aluzie la toamnă. Cele două nuanțe, rustic—clasice în cazul in care sunt privite individual, sunt completate de un decor uni, Gri Grafit, o nuanță modernă și minimalistă.

 

Cant ABS EGGER, Stejar Gladstone
H3326 ST28
PAL Melaminat EGGER, Stejar Gladstone Tabac H3325 ST28
PAL Melaminat EGGER, Gri Grafit U961 ST2

 

3. Warm Forest

Care sunt singurii pomi care își păstrează culoarea pe întreaga perioadă a anului? Coniferele. Din acest motiv, construit acest paletar, inspirat din nuanțele acestora, care se îmbină cu nunațele clasice de toamnă. Având aceste decoruri cu texturi naturale, clasice, putem crea un design fără vârstă, cald și clasic. Decorul Fineline Metalic Maro, oferă eleganță și clasicismul încăperii prin nuanța și textura sa. În contrast cu acesta se află nuanța de Bej Crem, careadaugă o notă luminoasă si modernă în cameră. Între aceste două culori și texturi diferite, am ales palul Hickory Nautre ca si element de tranziție.

 

PAL Melaminat EGGER, Fineline Metalic Maro H3192 ST19
PAL Melaminat EGGER, Hickory Natur H3730 ST10
PAL Melaminat EGGER, Bej Crem U222 ST9