Înapoi la prezentarea generală
Sfaturi utile
24. august 2022

7 modalități eficiente de a economisi prin proiectele tale

Trăim o perioadă incertă, atât din punct de vedere social, dar mai ales din punct de vedere economic.

Înțelegem fluctuațiile din momentul de față de pe piața construcției de mobilier, criza economică având un impact negativ asupra acestor aspecte. Cu toate acestea, este important să ne dezvoltăm până și în această perioadă și să încercăm să ne adaptăm acestor vremuri pe care le trăim.

Din acest motiv, am pregătit pentru tine un ghid cu 7 modalități eficiente de a economisi chiar prin proiectele tale, lucru menit să te ajute atât pe tine/afacerea ta, cât și pe clientul tău final.

1. Optimizează pentru un minim de pierderi

Greșeala umană este unul din motivele pentru care adesea pierdem o mare parte din materialul dedicat construcției de mobilier. Întrucât adesea nu luăm în considerare cele mai mici detalii, este foarte ușor să irosim material și implicit să fim nevoiți să achiziționăm plăci extra. Cu ajutorul serviciului de debitare WebCut 2.0, ai garanția împărțirii optime a materialului prin intermediul programului special conceput pentru minimizarea pierderii. Mai mult, optimizatorul poate ține cont de orientarea fibrei, punându-ți la dispoziție diagrame exacte ale împărțirii plăcii.

2. Salvează timp pentru a prelua mai multe proiecte

Întrucât cererea de pe piața construcției de mobilier crește pe zi ce trece, adesea nu putem face față solicitărilor. Pe lângă reputația negativă care ni se atribuie în cazul în care nu facem față cerinței, pierdem și oportunitatea de fidelizare a unui client. Pentru a putea prelua cât mai multe comenzi, este necesar să ai un partener de încredere în proiectele tale, partener precum Holver. Poți economisi timp cu ajutorul serviciilor de debitare și cănturie, posibilității de ofertare directă, posibilitații de a vizualiza stocurile în timp real, și confirmarea comenzii în cel mai scurt timp. Pe lângă aceasta, poți să profiți de posibilitatea de ofertare directă către clientul tău, fără a mai fi nevoie să generezi tu ofertări diferite până la o înțelegere.

3. Folosește-te de serviciile gratuite

Un alt mod eficient de a economisi ar fi utilizarea serviciilor speciale puse la dispoziție clienților Holver. Acestea sunt gratuite și au ca principal scop consolidarea relației dintre tâmplar și clientul final. Servicii precum generatorul diagramei de debitare sau generatorul de oferte sunt disponibile gratuit online, oriunde și oricând.

4. Elimină posibilele erori

Prin intermediul platformei Holver, ai posibilitatea de a încărca direct fișierul exportat din programul de proiectare fără alte prelucrări. În acest mod, economisești atât timp cât și bani în cazul în care ar apărea o eroare în procesul de prelucrare.

5. Fii mereu la curent cu prețurile materialelor

Este esențial să fii informat corect de la începutul proiectului tău în legătură cu prețurile și disponibilitatea produselor pe care trebuie să le achiziționezi. Având toate detaliile prezentate într-un mod clar încă de la început, poți oferi clienților tăi un preț fix, nefiind nevoit să schimbi materialul din cauza modificărilor neașteptate de preț sau stoc. Totodată, marfa de care ai nevoie se poate rezerva pe loc de oriunde și oricând.

6. Păstrează ordine în proiectele tale 

Este foarte ușor să te încurci între proiectele și comenzile tale. În momentul în care lucrezi cu mai multe piese de mobilier sau chiar cu mai mulți clienți simultan, trebuie să existe o organizare clară, pentru a preveni încurcăturile și implicit costurile extra pentru remedierea problemelor. Platforma Holver este gândită în așa fel încât să te poată ajuta în logistica și gestiunea proiectelor tale. Ai posibilitatea de a face mai multe ofertări simultan și totodată poți denumi materialele și plăcile debitate pentru a-ți ușura treaba în momentul în care primești o comandă mai mare.

7. Oferă servicii Premium

Decorul și designul sunt esențiale pentru o piesă de mobilier reușită și implicit pentru un client mulțumit. Calitatea materialului, tăieturii și a cantului sunt elemente de bază pentru un proiect de înaltă calitate. Întrucât pretențiile pieței sunt din ce în ce mai ridicate, acum ai posibilitatea să profiți de tehnologia de ultimă generație pusă la dispoziție de Holver, tehnologie ce asigură fiabilitate inclusiv din punct de vedere financiar pentru tine și clientul tău.

Folosește Instrumentele Digitale Holver!