Înapoi la prezentarea generală
Noutăți produse
13. februarie 2023

COLECȚIE NOUĂ: Trends Origin Stories

Noi aici la HOLVER iubim lemnul. Avem în vedere să aducem în casele tuturor unicitatea și căldura lemnului.

De-a lungul timpului ni s-au alăturat numeroși parteneri care împărtășesc aceeași dragoste pentru lemn. Printre ei se remarcă cel mai recent, prietenii de la KRONOSPAN, datorită lansării noii colecții de decoruri “Trends Origin Stories“.

Cea mai nouă colecție “Trends Origin Stories “aduce o serie de decoruri spectaculoase și actuale pentru a îți actualiza paleta de design cu cele mai recente tendințe globale.
Toate cele 64 de decoruri surprind prin aspectul unic și eleganța tactilă a lemnului, pietrei, betonului, marmurei și a materialelor textile.
Cu această nouă colecție, KRONOSPAN aduce în proiectele tale adevărata puritate a lemnului, dar și a pietrei, betonului și marmurei. Colectia “Trends Origin Stories“ revoluționează cu adevărat datorită texturilor care imită lemnul și piatra naturală, mai bine ca niciodată. Chiar putem spune că au esența naturii, direct de la sursă.
Un exemplu din numeroasele decoruri noi oferite de partenerul nostru, este “Flamed Arvadonna Chestnut“. O adevărată capodoperă.
Putem distinge cu ochiul liber cât de bogată este textura noului decor, iar cel mai interesant apect este reliefarea acestuia, care imită 100% textura lemnului adevărat.
O altă selecție plină de bun gust, este ceea ce colegii noștri de la KRONOSPAN numesc “Dovetail Arosa“. Designul care imită la perfecție atât aspectul, dar și textura pietrei naturale, poate aduce un plus de stil și caracter în casa ta.
O a treia alegere care cucerește inimile tuturor, este “Calacatta Olympus“.  Aspectul, textura și atmosfera dată de marmură conferă casei tale stabilitate, putere și stil.
 
Cu adevărat uimitoare, colecția “Trends Origin Stories“, reușește să transmită poveștile materialelor pe care le transpune, să aducă în proiecte natura însăși, fiind pline de stil, caracter, dar mai ales puritate.