Înapoi la prezentarea generală
Despre noi
25. ianuarie 2023

Congresul Național de Salsa România, Ediția a 14-a

Cu Holver pe ritmuri de salsa

„Hai la dans!”– asta s-a auzit weekend-ul trecut în cel mai popular centru de evenimente din întregul Brașov.
 

Cu mândrie putem spune că echipa HOLVER a luat parte ca și sponsor (cu produse din gama de pardoseli - Parchet Laminat Kaindl Classic Touch) la un eveniment cu totul aparte ce a avut ca scop întrunirea tuturor pasionaților de celebrul stil de dans latin - salsa.

Exotic, elegant și un simbol al rafinamenentului, salsa îți are originile în țări precum Bahama, Bermuda, Haiti, Republica Dominicană, Jamaica, Cuba, Puerto Rico și America de Sud, însă a ajuns să fie popular la nivel mondial.

În perioada 19-23 Ianuarie 2023, Complexul Lux Divina din Brașov a găzduit cel de-al 14-ea Congres Național de Salsa din România. Timp de 4 zile, gazda congresului a organizat o multitudine de atracții, precum concerte, bootcamp-uri, workshop-uri și after party-uri.

Așa gazdă mai rar întâlnim! Profesionalism, punctualitate, rapiditate și calitate. Lux Divina a dovedit că printr-o simplă atenție la detalii se poate realiza un moment de neuitat.

Ne bucurăm că am putut fi parte a acestui evenimnet. Punem preț pe clipele frumoase petrecute împreună și vrem să transmitem mai departe magia acestor momente, pline de viață și stil.

Așteptăm cu drag următoarea întrunire, să petrecem și mai fain, și mai mult, dar la fel, în pași de salsa!