Înapoi la prezentarea generală
Sfaturi utile
20. martie 2023

Top 4 caracteristici sustenabile ale teraselor WPC UPM Holver

Pe lângă practicitate, ne dorim și sustenabilitate!

Încă nu ai hotărât cum va arata proiectul tău de exterior pentru sezonul care urmează? Holver a pregătit pentru tine 4 motive cheie pentru care poți alege terasele din WPC! Pe lângă aspectul modern ale acestora, te poți aștepta la multe alte avantaje.

Terasele din WPC (compozit din lemn plastic) sunt considerate sustenabile din mai multe motive:

1. Materiale ecologice

Compozitul UPM oferă materiale durabile și performante, bazate pe inovație. Compozitul este o combinație de două sau mai multe materiale care au proprietăți îmbunătățite, atunci când sunt combinate. Biocompozitele includ ca și componentă fibre regenerabile din lemn. Peste 50% din materia primă provine din surse regenerabile. Acest lucru înseamnă că terasele WPC reduc cantitatea de deșeuri din depozitele de gunoaie și contribuie la o utilizare mai durabilă a resurselor.

2. Durată lungă de viață

Terasele WPC au o durată de viață mai lungă decât terasele tradiționale din lemn, ceea ce reduce nevoia de înlocuire și întreținere frecventă. Acest lucru duce la mai puține deșeuri și la un consum mai mic de resurse pe termen lung. Prin partenerul nostru UPM, oferim și garanția de până la 25 de ani pentru gama de produse achiziționate prin Holver.

3. Amprentă de carbon redusă

Procesul de fabricare a WPC necesită mai puțină energie și produce mai puține emisii de gaze cu efect de seră în comparație cu produsele tradiționale din lemn. Acest lucru înseamnă că terasele WPC au o amprentă de carbon mai mică decât terasele din lemn.

4. Reducerea defrișărilor

Terasele WPC sunt fabricate din materiale reciclate, ceea ce reduce cererea de lemn din pădurile naturale. Acest lucru ajută la protejarea habitatelor naturale și a biodiversității.
În general, terasele WPC sunt o alternativă sustenabilă la terasele tradiționale din lemn, deoarece reduc deșeurile, au o durată de viață mai lungă și au o amprentă de carbon mai mică. Descoperă întreaga noastră gamă UPM, ideală pentru următorul tău proiect: