Înapoi la prezentarea generală
Sfaturi utile
30. ianuarie 2023

Top 5 tendințe în anul 2023 - Decoruri

Cu noul an vin și noi tendințe în materie de amenajări și design de interior.

În acest sens, ți-am pregătit TOP 5 decoruri ideale pentru amenajarea spațiului tău.
Combinate sau pe cont propriu, aceste nuanțe sunt ideale pentru a reîmprospăta orice set de mobilier.

1. Smoke Green

Complex, dar clasic, Smoke Green este decorul perfect pentru cei care doresc să îmbrățișeze culori mai puternice și să creeze spații calme și liniștite. Cel mai bine arată ca decor de bază în proiectele de amanajări, fie împreună cu decoruri neutre, mai închise la culoare sau cu decoruri de lemn care vor sublinia notele sale profunde de verde salvie.

2. Surf Blue

Calm și răcoros, decorul Surf Blue oferă un o senzație vizuală liniștită, luminând încăperile în care se regăsește. Datorită caracterului său estompat, funcționează bine în combinație cu decoruri de lemn cu nuanțe gri. Decorul poate genera o senzație de spațialitate oricărui spațiu, mai ales atunci când este combinat cu materiale naturale, tipice pentru designul scandinav.

 

3. Alb Perlă

Alb perlă este un decor care prezintă o textură netedă și mătăsoasă și transmite o senzație de puritate. Considerat o culoare puternică, albul face ca interioarele să pară spațioase. Creează armonie și funcționează bine cu lemnul sau accente de sticlă.

4. Marshmallow

Marshmallow este un decor de roz pastel cu nuanțe estompate de violet deschis, care poate fi un element romantic sau jucăuș în amenajările de interior și un partener versatil pentru decoruri uni mai vii sau pentru decoruri de lemn și piatră.

5. Cașmir

Cașmir este o culoare calmă și neutră care poate completa multe materiale. Are nuanțe organice de gri-maro care se modifică odată cu lumina și evocă confort și eleganță. Se combină bine cu decoruri de piatră gri sau culori pastelate.