Înapoi la prezentarea generală
Despre noi
15. decembrie 2022

Virgil Vasile

Record după record în cuceriri

Celebrul lanț înzăpezit Sierra Nevada, un șir muntos aflat în Andaluzia - Spania, reprezintă una dintre cele mai atractive locații din regiune.
Aici se află unul dintre masivii cuceriți de colegul nostru Virgil Vasile, mai exact continentalul Mulhacén de 3.482 m înălțime, vârful Peninuslei Iberice.
Faimosul vârf reprezintă cea mai populară destinație turistică montană a Spaniei. Aici se poate schia în cea mai sudică regiune a Europei, de-a lungul coastei Mării Mediterane.
Iarna schi, vara călărie sau ciclism, tot timpul anului drumeții montane și incursiunea într-o zonă bogată din punct de vedere cultural, așa arată pe scurt oferta de petrecere a timpului pentru cei care ajung în zonă.
Vremea caldă și însorită fac posibilă o experiență unică, chiar în Granada, un oraș mic dar magic, situat la mică distanță de Almeria și Malaga.
O nouă expediție! Virgil continuă să ne uimească atât prin ambiția sa, cât și prin curajul dovedit în escapadele sale mărețe.
După ce a cucerit vârfurile Gran Paradiso (4061m), Mont Blanc (4810m), Refugiul Gouter (3835m) și Monte Cervino, Virgil dă gata un alt masiv: celebrul vârf continental Mulhacén (3.482m).
În schimbul unui traseu dificil și a vremii anevoioase, Virgil a primit o experiență de neegalat. Până și în acele momente a dat dovadă de loialitate și devotament față de companie, împărtășind cu noi toate experiențele sale din călătorie.
Ne simțim onorați să avem astfel de oameni printre noi, plini de energie, chef de viață și caracter!
Abia ne putem abține entuziasmul în așteptarea unei noi cuceriri, în stilul măreț al colegului nostru Virgil Vasile.

Deja suntem obișnuiți. Record după record! Virgil continuă să ne uimească și să aducă o gură de aer proaspăt la HOLVER.

Ești tare Virgil!
Suntem mândri să te avem în echipa noastră!
-colegii tăi