Înapoi la prezentarea generală
Proiecte de referință
22. august 2023

YUNITY Park

Suntem mândri că am putut face parte din acest proiect dezvoltat de Genesis Property.

Beneficiar – YUNITY Park, dezvoltat de Genesis Property
Locatie – București, România
Dată livrare – 2023
Investiție - 50 milioane euro
Arhitect: Dragoș Epure – Metropolis Studio

Punerea in operă: Profi Stil București

Bucureștiul, această metropolă vibrantă a României, își deschide inima către o noua perspectivă în arhitectura modernă. Cu ajutorul tinerilor arhitecți ai momentului de la Metropolis Studio, în mijlocul peisajului urban palpitant, ia naștere o oază verde, un rai al refugiului și inspirației, un spațiu ce hrănește sufletele atât ale locuitorilor, cât și ale vizitatorilor.

YUNITY Park, acest proiect urban revoluționar dezvoltat de Genesis Property, se dovedește a fi o poveste de transformare a orașului, și, cu sprijinul partenerilor, precum Holver, creează cu măiestrie un spațiu impresionant, o uniune armonioasă între sustenabilitate, comunitate și inovație.

YUNITY Park reprezintă un concept revoluționar în domeniul imobiliar, un spațiu unic ce găzduiește noi facilități pregătite pentru tendințele viitoare de lucru și de viață urbană. Acest campus, dezvoltat ca o extensie a mediului de birou, devine un suport urban pentru experiențele adaptate stilului de viață al oamenilor, fie că este vorba de timpul petrecut la birou sau în sfera personală și socială. Acest loc este modelat pentru a contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea mediului înconjurător și la ridicarea calității vieții întregii comunități Genesis Property.

Parcul se întinde pe o suprafață impresionantă și pune la dispoziția chiriașilor o suprafață de 75.000 mp închiriabili. Prin îmbrățișarea naturii și a designului, parcul aduce împreună o serie de elemente menite să atragă o diversitate de interese și grupuri de vârstă. De la spații verzi la alei pietonale, de la colțuri de lectură confortabile la spații vibrante de recreere și socializare, acesta răspunde nevoilor angajaților, antreprenorilor, nomazilor digitali, artiștilor, pasionaților de fitness și tuturor celor care caută o destinație ce oferă experiențe complete și complexe.

În Park se găsesc diferite spații pentru facilitarea mediului profesional, dar și spații de recreere:
 
•             un amfiteatru outdoor cu o capacitate de 220 de persoane doar în gradene;
•             un centru de conferințe cu o capacitate de 540 de persoane;
•             o pădure urbană;
•             un foodhall de 4000 mp cu terasă exterioară;
•             spații de co-working și networking;
•             zone de divertisment și fitness.
 
Holver, un furnizor renumit de materiale de construcție și design de înaltă calitate, a jucat un rol important în transformarea viziunii YUNITY Park în realitate. Printre numeroasele contribuții aduse de Holver, una care strălucește cu adevărat este furnizarea de Corian, un material inovator cunoscut pentru versatilitatea și durabilitatea sa.
YUNITY Park se naște ca o oază urbană extraordinară în inima Bucureștiului, încapsulând valorile sustenabilității, comunității și creativității. Cu sprijinul ferm al partenerilor de prestigiu, așa cum este Holver, acest proiect excepțional demonstrează potențialul eforturilor de colaborare în conturarea orașelor către un viitor mai verde și mai interconectat.
 
 
Acest concept a putut fi materializat fidel, datorită priceperii și maiestriei echipei Profi Stil coordonată de dl Adrian Lungu.
Profi Stil SRL este client important pentru Holver, producător de mobilă cu sediul în România, București. Cu peste zece ani de experință în proiecte provocatoare și complexe..
Compania creează proiecte de design interior ce ofera atât funcționalitate, cât și estetică.
Prelucrând cu maiestrie lemn, sticlă, metal, Corian® sau orice combinație de materiale pentru a răspunde cerințelor clienților și pentru a crea un impact vizual puternic.
Profi Stil este un producător Corian® parte a programului Corian® Quality Network.