Posturi disponibile

Perspective

Dacă doriți o provocare în viața dumneavoastră profesională, dacă vă doriți un mediu de lucru modern în cadrul unui colectiv tânăr, dacă lumea lemnului vă este familială și vă doriți o carieră în acest domeniu, noi suntem compania în care vă puteți dezvolta.

Clienții mulțumiți înseamnă pentru noi succesul afacerii noastre. Iată de ce suntem permanent în căutarea de candidați inteligenți, canalizați spre rezultate.
 
Dacă posturile nu sunt active, baza de date cu candidați se actualizează permanent. Noi avem resursele pentru a face acest efort. Puteți fi unul din candidații înscriși aici, pentru posturile cheie ale domeniului nostru de activitate: agent vănzări intern (la sediu) sau extern (de teren).
 
Candidații ideali trebuie să fie orientați spre rezolvarea problemelor, flexibili (deschiși către persoane și idei noi), energici (dispuși să investească timp și efort în atingerea obiectivelor) cu atitudine prietenoasă care să vină în întâmpinarea cerințelor clientului.
Permanent căutăm specialiști cu experiență pentru urmatoarele posturi:

Director de vânzări

Atingerea obiectivelor strategice ale firmei prin activitatea funcțiunilor de vânzări, direcționarea grupului de vânzare și organizarea operațiilor de vânzare.

Agent de vânzări (pe teren)

Având ca principal obiectiv: reprezentarea societății în fața clienților, a producătorilor actuali și potențiali, cercetarea, informarea și extinderea sectorului de piață detinut de societate în vânzarea serviciilor specifice prin menținerea portofoliului de clienți și atragerea de clienți noi.

Agent intern de vânzări (la sediu)

Având ca obiectiv principal vânzările directe către clienți, suport pentru agenții de teren, contabilizarea rezervelor de marfă din sistem, ofertare preț, alte operațiuni specifice activității.

Reprezentant achiziții (la sediu)

Având ca obiectiv principal achiziția de marfă de la furnizori în baza condițiilor general stabilite, achiziții în comision și cu livrare directă, verificare stocuri și rulaj de marfă, comenzi către furnizori în funcție de stoc și termenul de livrare, urmărirea comenzii din momentul lansării și până la recepția mărfii.

Reprezentant vânzare cherestea (la sediu)

Având ca obiectiv principal comanda și achiziția planificată de cherestea, efectuarea de vizite la furnizori și dezvoltarea de relații pe termen lung cu aceștia, urmărirea încasărilor în conformitate cu termenii contractuali, controlul intrărilor și ieșirilor de cherestea.

Motostivuitorist

Cu experianta și atestat ISCIR.

Permanent căutăm specialiști cu experiență pentru următoarele posturi:

Director de vănzări
Agent de vânzări (pe teren)
Agent intern de vânzări (la sediu)
Reprezentant achiziții (la sediu)
Reprezentant vânzare cherestea (la sediu)
Motostiviutorist

Dacă vă potriviți ...

... profilului companiei și căutărilor noastre, trimiteți-ne CV-ul la adresa resurse-umane@holver.ro sau la sediile noastre din Brașov, Timișoara, Cluj, București, Constanța și Iași.
Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.