Posturi disponibile

Perspective

Dacă doriți o provocare în viața dumneavoastră profesională, dacă vă doriți un mediu de lucru modern în cadrul unui colectiv tânăr, dacă lumea lemnului vă este familială și vă doriți o carieră în acest domeniu, noi suntem compania în care vă puteți dezvolta.

Clienții mulțumiți înseamnă pentru noi succesul afacerii noastre. Iată de ce suntem permanent în căutarea de candidați inteligenți, canalizați spre rezultate.
 
Dacă posturile nu sunt active, baza de date cu candidați se actualizează permanent. Noi avem resursele pentru a face acest efort. Puteți fi unul din candidații înscriși aici, pentru posturile cheie ale domeniului nostru de activitate: agent vănzări intern (la sediu) sau extern (de teren).
 
Candidații ideali trebuie să fie orientați spre rezolvarea problemelor, flexibili (deschiși către persoane și idei noi), energici (dispuși să investească timp și efort în atingerea obiectivelor) cu atitudine prietenoasă care să vină în întâmpinarea cerințelor clientului.
Permanent căutăm specialiști cu experiență pentru urmatoarele posturi:

 

Permanent căutăm specialiști cu experiență pentru următoarele posturi:

Director de vănzări
Agent de vânzări (pe teren)
Agent intern de vânzări (la sediu)
Reprezentant achiziții (la sediu)
Reprezentant vânzare cherestea (la sediu)
Motostiviutorist

Dacă vă potriviți ...

... profilului companiei și căutărilor noastre, trimiteți-ne CV-ul la adresa resurse-umane@holver.ro sau la sediile noastre din Brașov, Timișoara, Cluj, București, Constanța și Iași.
Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.

COORDONATOR SECTIE DEBITARE-CANTUIRE
COORDONATOR SECTIE DEBITARE-CANTUIRE

REPREZENTANT VANZARI pe zona de VEST
REPREZENTANT VANZARI pe zona de VEST