Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Holver

Misiunea noastră

Scop 
Suntem o companie privată multinaţională şi dorim să devenim cel mai puternic distribuitor specializat de produse de lemn şi pe bază de lemn pentru industria prelucrării lemnului, revânzători şi companii industriale. 
 
Orientarea către client 
Întreaga activitate a firmei este orientată către clienţi. De aceea, îmbunătăţim permanent lanţul de distribuţie către clienţii noştri, serviciile externe şi interne de vânzări prin urmărirea procesării comenzilor, achiziţiei mărfurilor, depozitării şi a încărcărilor şi livrărilor. În cadrul relaţiilor de afaceri, dorim să menţinem o atitudine axată pe corectitudine, care urmăreşte construirea unei relaţii solide, pe termen lung, bazată pe respect reciproc. 
 
Calitatea 
Calitatea este scopul final al activităţii noastre, atât intern, cât şi față de clienţii noştri. Prin calitate, înţelegem posibilitatea de conformare în procent de 100% cu cerinţele clienţilor, cerinţe atent definite şi acceptate de ambele părţi. 
 
Diversitatea 
Dorim să oferim o gamă de produse potrivite fiecărei regiuni, flexibilă, suficient de diversă pentru toate categoriile de clienţi, pentru a obţine cea mai mare cotă de piaţă. 

Produsele şi furnizorii 
Pentru clienţii noştri, punem la dispoziţie un sortiment de produse cu cerere mare pe piaţă, care corespund nevoilor consumatorilor. Produsele sunt achiziţionate de la producători de renume, recunoscuţi pentru calitatea produselor. Pe lângă mărcile consacrate oferim clienţilor noştri mărci proprii, pe grupe de produse atent selectate. 

Ce ne recomandă:

  • Suntem alături de clienţii nostri
  • Oferim continuitate
  • Dispunem de o gamă largă de produse
  • Suntem flexibili
  • Vindem toate produsele pentru specialişti

Prezentarea video a grupului JAF

Vă invităm, timp de două minute, să vizualizaţi prezentarea colegilor noştri din diferite departamente şi ţări ale grupului JAF. Deasemenea dorim să vă transmitem filozofia şi punctele forte ale grupului.