Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Despre noi

Punctele noastre forte

Conceptul "nu avem, nu există" nu face parte din filozofia companiei, de aceea, veţi regăsi la noi cele mai calitative servicii și produse.

Calitatea este scopul final al activităţii noastre, atât intern, cât şi fată de clienţii noştri. Prin calitate, înţelegem posibilitatea de conformare în procent de 100% cu solicitările clienţilor, atent definite şi acceptate de ambele părţi. 

Angajaţii sunt cheia succesului pentru compania noastră. Ei beneficiază de sarcini de lucru provocatoare şi oportunităţi de dezvoltare personală pentru a obţine un salariu corect, proporţional cu performanţele. În schimbul acestuia, se aşteaptă competenţă, spirit de iniţiativă şi dorinţă de perfecţionare. Coordonatorii au rol de model pentru colegi şi trebuie să întreţină un mediu de lucru motivant, care să fie orientat către rezultate şi asumarea răspunderii. În relaţiile de zi cu zi, încurajăm cultura opiniilor deschise şi a comunicării permanente. 

 

Lemnul este lumea noastră

Pentru clienţii noştri, punem la dispoziţie un sortiment de produse cu cerere mare pe piaţă, care corespund nevoilor consumatorilor. Produsele sunt achiziţionate de la producători de renume, recunoscuţi pentru calitatea produselor. Pe lângă mărcile consacrate, oferim clienţilor noştri mărci proprii, pe grupe de produse atent selectate. 

 

Calitatea mediului înconjurător

Societatea Holver, membră a grupului austriac J. u. A. Frischeis (JAF), are ca obiect principal de activitate comerțul cu materiale lemnoase și pe baza de lemn. Singura activitate cu posibil impact asupra mediului este cea de debitare și căntuire plăci, pentru care societatea deține autorizații de mediu. 

Calitatea aerului 
Emisiile în atmosferă datorate activității sunt practic nule. Pentru reducerea emisiilor cauzate de transportul mărfurilor de la furnizori și către clienți, Holver promovează gruparea mărfii și gestiunea strictă a traseelor de livrare, ceea ce contribuie și la reducerea costurilor. 

Calitatea apei 
Apele evacuate sunt doar din categoria ape menajere. Holver respectă reglementările legislative românești și europene cu privire la concentrațiile maxime admisibile ale substanțelor din apa evacuată. Pentru aceasta, există o monitorizare lunară de către societățile de distribuție și colectare a apei uzate și de către Serviciile de Gospodărire a Apelor teritoriale.

Calitatea solului 
Toate categoriile de deșeuri sunt preluate pe bază de contract de către societăți autorizate. Conform legii, deșeurile sunt colectate selectiv, pe următoarele categorii: lemn, metal, plastic, hârtie. Pentru a demonstra preocuparea pentru mediu, deșeurile de lemn rezultate din activitatea 
punctului de lucru Brașov sunt valorificate energetic cu ajutorul unei centrale termice de ultimă generație. 

Zgomot și vibrații 
Amplasarea locațiilor Holver este exclusiv pe terenuri din categoria de folosință zonă industrială. Nu există surse care să provoace un nivel apropiat de limita legală pentru zgomot sau vibrații. 

Spațiul verde 
În locațiile noastre, avem grijă să respectăm legislația de urbanism și am alocat un procent minim de 20% spațiu verde din suprafața totală a locației. 

 

O companie, un cuvânt!

Fiind o companie privată multinaţională, dorim să creăm parteneriate durabile şi să fim furnizorul principal pentru firmele care prelucrează materie primă din lemn şi pe bază de lemn, pentru revânzători dar şi pentru societăţile industriale specializate ce folosesc această gamă de produse.

Toate activităţile companiei noastre sunt orientate către clienţi. De aceea depunem eforturi permanente pentru construirea unei relaţii de durată, prin oferirea unui pachet complex de servicii, începând de la alegerea şi comandarea produselor, la depozitarea, comisionarea și până la livrarea acestora, într-un mod profesionist şi eficient. Relaţiile noastre comerciale se bazează pe sinceritate şi echilibru în scopul creării şi menţinerii de relaţii solide și de lungă durată, fundamentate pe încredere reciprocă.

Imaginea companiei

Coordonatorii fiecărui departament sunt implicați în dezvoltarea activității noastre de reclamă si comunicare. Activitatea de promovare trebuie să ajute la obţinerea celor mai bune vânzări şi trebuie să furnizeze clienţilor cele mai bune informaţii disponibile despre produse şi servicii şi despre modalităţile de reducere a impactului asupra mediului. O prioritate legată de imaginea companiei este existenţa unui format unitar pentru toate materialele tipărite, informaţiile electronice de pe internet şi o linie comună de design pentru clădiri, maşini, spaţii de prezentare, etc. 

 

Grupul JAF

Grupul JAF este, prin cele 58 de filiale din 19 țări, cel mai mare comerciant en-gros de lemn și produse din lemn din Europa Centrală.

JAF garantează aprovizionarea clienților cu materii prime și produse semifinite din lemn de o calitate superioară.

Pe lângă o gamă variată de produse, JAF dispune de o logistică bine pusă la punct, precum și de un centru de prelucrare modern. 

În anul 1948 a fost înființat de soții Josef și Antonia Frischeis centrul comercial în Stockerau, la aproximativ 15 km NV de Viena.

Din anul 1959 s-au înființat noile filiale în Austria iar din 1991 Grupul J. u. A. Frischeis s-a extins și în Europa Centrală și cea de Sud.