Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Grupul JAF

Grupul JAF este prin cele 58 de filiale din 19 țări cel mai mare comerciant en-gros de lemn și produse din lemn din Europa Centrală. JAF garantează aprovizionarea clienților cu materii prime și produse semifinite din lemn de o calitate superioară. Pe lângă o gamă variată de produse, JAF dispune de o logistică bine pusă la punct, precum și de un centru de prelucrare modern. În anul 1948 a fost înființat de soții Josef și Antonia Frischeis centrul comercial în Stockerau, la aproximativ 15 km NV de Viena. Din anul 1959 s-au înființat noile filiale în Austria iar din 1991 Grupul JAF s-a extins și în Europa Centrală și cea de Sud.

Lemnul este lumea noastră
Imaginea companiei

Broșura noastră vă oferă o vizualizare generală asupra imaginii companiei. În aceasta regăsiți informații despre noi dar și punctele care ne definesc poziția în piață și avantajele noastre.