Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Noutățile Holver

Vă prezentăm noutăți despre produse, noutățile companiei, servicii noi și informații despre lemn.

Pe scurt: mereu găsiți informații esențiale din branșa noastră.

Noutăți 

An Nou, Prețuri Noi!
PAL Melaminat de la Kronospan la prețuri de nerefuzat. Vă aducem la cunoștință actualizarea prețurilor la următoarele produse. Prețurile intră în vigoare din data de 01.01.2021.

Sărbători Fericite
Pe perioada acestor sărbători vă stăm la dispoziție până în data  de 23.12.2020 și în zilele de 28 - 30.12.2020, urmând să ne reluăm activitatea din dată de 11.01.2021

OFERTĂ SPECIALĂ PAL Melaminat de la Kronospan
Urmăriți lista de articole aflate în magazinul nostru online www.holver.ro unde  puteți rezerva produsele instant, 24 din 24.

YILDIZ FRONT PANEL
Vă aducem la cunoștință faptul că am implementat următorul produs, MDF FRONT PANEL YILDIZ, în programul nostru de stoc.

Colecția HOLVER 2020/2021 | PROGRAM DE STOC
De foarte mult timp, bucătăria nu servește doar ca spațiu de gătit al familiei, este mai mult ca oricând un loc de întâlnire și socializare.

oferta_wpc
Promo Terase -20%
Pentru că încă e vară și e vreme de relaxare pe la terase, continuăm și noi promoția noastră la Podele de Terase WPC, până la data de 30 Septembrie 2020. Alege din gama noastră de podele de terase WPC.


Despre lemn

salcia
Salcia - flexibilă și tămăduitoare
Vechiul termen din germana antică, „wîda” (flexibil) indică proprietățile flexibile ale salciei.

Beneficiile nucului pentru suflet & trup
Fie ca ingredient delicios în prăjiturile de Crăciun, fie ca remediu împotriva valorilor ridicate de colesterol: fructele, frunzele și cojile de nucă sunt nelipsite din bucătărie și medicina naturistă.

Arborele anului 2018: Plopul - "aspirina verde"
Plopul este considerat şi „aspirina verde“. Acesta conţine substanţa activă salicină, fiind însă tolerat mult mai bine de stomac în comparaţie cu medicamentul.

Yggdrasil - Frasinul ca arbore al vieții
În mitologia germanică, frasinul joacă un rol important: arborele vieţii - „Yggdrasil”, reprezintă centrul universului și realizează legătura dintre cer, pământ și lumea de dincolo.

Ienupărul
Ca farmacie vie, în trecut nu lipsea din nicio grădină: ienupărul. Este un remediu, o plantă ornamentală si un ingredient in mâncăruri tradiționale. E timpul să studiem mai atent „Copacul anului 2017“.

Pin
Pinul ca plantă vindecătoare


Proiecte interesante

terase_pin_nordic
Terasă Pin Nordic
Un spațiu perfect pentru relaxare

Parasolar și terasă
Penthouse privat

Creativitate din lemn

Căsuțe pentru păsări
Reutilizarea creativă a materialelor, împreună cu pictură decorativă pentru crearea căsuțelor pentru păsări

Scaun furnir
Furnir Stejar capăt de fibră

Lămpi din furnir
Atmosferă caldă cu ajutorul furnirului