Personalizarea contului din portal

28 iulie 2019

Un cont în portalul nostru vine cu o mulțime de avantaje. Știați de exemplu că vă puteți personaliza panul de control din contul dumneavoastră? Scurtături către produse, servicii sau produse favorite. Toate într-o singură pagină și la îndemână.

Mai mult, în panoul de control puteți vizualiza știri personalizate dar și date de contact a persoanei responsabilă de compania dumneavoastră.

Punctul principal de atracție este posibilitatea de a adăuga și modifica scurtături către diferite secțiuni din portal, servicii oferite și unelte disponibile în site.

 

Crearea unui panou de scurtături se face foarte ușor apăsând butonul de adăugare Widget

De aici puteți selecta următoarele variante ale panoului:

Scurtături – pentru diferite unelte din portal sau scurtături personalizate

Favorite – produsele marcate ca și favorite

Oferte – ofertele speciale în curs

Comenzi deschise –

Eliberare comenzi – sectiune dedicată contului principal

Istoric comenzi – istoricul comenzilor efectuate prin portalul nostru

Descărcări – librăria noastra de pliante, cataloage și broșuri ale produselor

 

Uneltele de mai jos pot fi adăugate ca și scurtături într-un panou creat:

Căutare decor – căutare în toată gama de plăci decorative cum ar fi, pal melaminat, plăci furniruite, plăci compacte. Aici puteți selecta din peste 500 produse disponibile în stoc sau la comandă.

Căutare podele – căutare în toată gama de podele disponibile, parchet laminat, podele stratificate sau furniruite dar și parchet vinil.

Căutare terase – terasa potrivită în doar câteva clickuri. Puteți selecta după terase din lemn masiv, lemn tratat termic sau terase WPC.

Studio podele – un modul interactiv de selecție și vizualizare a produselor din grupa de produse podele. Aici puteți simula diferite modele de așezare și orientare pentru produsele dorite.