Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Partenerii noștri

Clienții noștri
unici

Bunurile sunt adesea interschimbabile însă relațiile personale nu sunt, deoarece încrederea se construiește de-a lungul anilor. Prin urmare, nu punem valoare pe tranzacții rapide, pentru care noi nu putem garanta o satisfacție de 100%. Rezultatul? Clienți de ani de zile, care ne acordă încrederea, de multe ori chiar și la a doua generație.

Lemnul este un material stabil si de mare valoare, la fel cum sunt și relațiile noastre cu clienții.

Furnizorii noștri 
O conexiune de încredere

Suntem mândri de relațiile noastre strânse și de lungă durată cu furnizorii noștri. Achiziționăm produse exclusiv de la producători de renume din Europa și de peste mări și lucrăm în multe domenii împreună cu liderii de piață, Organizația noastră fiind poziționată la nivel mondial. 

Regional și internațional - dublu beneficiu
Datorită filialelor noastre suntem reprezentați la nivel regional, prin urmare, suntem bine informați  în ceea ce privește condițiile de piață. Pe plan internațional, avem acces direct la cele mai bune piețe de achiziții și profităm de experiențele și oportunitățile unui grup la nivel global.

Angajații noștri
Un adevărat câștig

O companie poate fi de succes pe termen lung, dacă este construită pe o fundație bună, iar aceasta se formează în plus față de toate cifrele importante într-o mare măsură și de către un personal bine instruit și motivat. De la stagiari până la experți, creșterea continuă a societății și a mediului internațional garantează fiecărui angajat oportunități captivante. Grupul Frischeis oferă celor aproximativ 2.700 de angajați din țară și din străinătate un loc de muncă sigur.

Acest lucru vorbește de la sine ... 
În Austria, Frischeis formează profesional, anual, aproximativ 20 de stagiari. Cu siguranță nu este nicio coincidență faptul că mulți dintre ei rămân peste ani și ani, aceștia fiind felicitați și în revista angajaților la aniversări rotunde, cum ar fi la împlinirea a 20 sau 40 de ani în cadrul companiei.