Siguranta datelor

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Noi, S.C. HOLVER S.R.L. cu sediul social în Brasov, Str. Șoseaua Cristianului, Nr. 46, cod poștal 500053, județul Brașov, telefon/fax 0268 506 136, înregistrată la ORC sub J08/745/2000, având CUI 13312578 apreciem vizita dumneavoastră pe site-ul nostru și interesul dumneavoastră pentru compania noastră și produsele noastre.

Mai jos vă vom informa în detaliu cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră.

Noțiuni de bază

Nota de informare privind protecția datelor personale:

Potrivit legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date și Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Holver S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clienții sau utilizatorii le furnizează.

Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate.

Orice modificare a regulilor de confidențialitate va fi publicată pe site. 

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

S.C. Holver S.R.L. respectă confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților sau utilizatorilor site-ului către terți (persoane fizice sau juridice), să nu le comercializeze, să nu le ofere gratuit, să nu se angajeze în schimburi de date cu terți sau alți utilizatori ai site-ului www.holver.ro .

Datele personale ale clienților și utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului în care au fost introduse, și pentru informări comerciale (newsletter) cu privire la produsele și serviciile Holver și online www.holver.ro/shop precum și în scopuri statistice necesare Holver.

Utilizarea și divulgarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. HOLVER S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: facturare. Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor și confirmarea comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform legii nr.677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. HOLVER S.R.L. sediul social în Brașov, str. Șoseaua Cristianului, Nr. 46, cod poștal 500053, județul Brașov, telefon/fax 0268 506 136.

Datele personale furnizațe în mod voluntar vor fi folosite doar în măsura permisă de lege.

Datele dumneavosatră personale vor fi folosite, de asemenea, pentru comunicare. În plus, vă vom putea transmite mesaje de marketing prin e-mail pentru a vă informa de noi produse sau servicii.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

S.C. Holver S.R.L. este înregistrat ca operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu numărul 33254/2014.

Cookie

Site-ul www.holver.ro foloseste cookie-uri.

Cookie-urile reprezintă date stocate pe hard disk-ul utilizatorului conținând informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor. 

Există două tipuri de cookie-uri: cookie-uri persistente și temporare (session cookies).

• Cookie-uri persistente – Acestea sunt stocate pe hard disk-ul unui computer sau echipament (și în general depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decat cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de "third party cookies" (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori.

• Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului (ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).

Google Analytics

Acest site folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google Inc. ("Google"). Google Analytics utilizează "cookies", fișiere text care sunt stocate pe computer, pentru a ajuta la analiza modul în care utilizatorii folosesc site-ul web. Informațiile generate de cookie despre utilizarea de către dumneavoastră a acestui website (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise la un server Google în SUA și depozitate acolo. Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a site-ului, elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ul web pentru operatorii de site-ul web și furnizarea de alte site-ul de internet și servicii conexe.

Google poate transfera, de asemenea, aceste informații către terți cu excepția cazurilor cerute de lege sau unde astfel de terți procesează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavostră de IP cu alte date ale Google Inc. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare de pe browserul dvs. În acest caz vă înștiințăm că este posibil să nu fiți capabili de a folosi toate funcțiile acestui site.  

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu prelucrarea de date de catre Google în modul descris mai sus și în scopul menționat mai sus.

Este posibil să dezactivați aceasta setare din browserul dumnevoastră. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tau. Precizăm, totuși, că stocarea acestor date este exclusiv în scopuri legate de sistem și statistice.

În cazul în care alegeți să nu dezactivați sau să schimbați setările browserului privind utilizarea de cookie-uri, sunteți de accord cu utilizarea acestora.

Aviz tehnic

Funcționarea infrastructurii tehnice are la bază pe de o parte furnizarea de informații și pe de altă parte, pentru prelucrarea datelor. Centrele noastre de date sunt operate în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță. Acestea includ cele mai recente tehnologii de detectare a intruziunilor, precum și controalele fizice extinse și restricții de acces la centrele noastre de date.

Informații

S.C Holver S.R.L. își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi informațiile prezentate în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a clienților/utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor cu caracter personal, vă rugăm sa ne scrieti la shopsupport@holver.ro