Bucureşti

exterior-filiala_1
interior_filiala_1
interior_filiala_3
interior_filiala_5
interior_filiala_6
interior_filiala_7
interior_filiala_11

Consilierea este foarte importantă pentru noi

Sunteți în căutarea pardoselilor potrivite? Te întrebi ce tipuri de ușă ar fi potrivite pentru a finaliza proiectul tău rezidențial? Sau doriți să intemeiați o oază de relaxare chiar pe terasa dumneavoastră nouă? La noi nu veți găsi doar produsele potrivite, ci, de asemenea, o consiliere competentă.

Competenta în Parchet și multe altele

Faceți-vă timp pentru a alege și vizitați expozițiile noastre de parchet. Vă prezentăm o gamă largă de podele și accesorii însoțite de consultanță de specialitate.

HOLVER are podeaua potrivită pentru fiecare stil de viață și pentru fiecare zonă de aplicabilitate, în cele mai varietate de tipuri de lemn, sortări, tipuri de profile, suprafețe și sisteme de prindere. O serie adecvată de accesorii (plinte, izolație împotriva sunetelor de impact și produse de întreținere) rotunjește sortimentul. Aveți întrebări? Experții noștri vă stau cu plăcere la dispoziție.

Consultanță inclusă privind ușile

HOLVER este unul dintre cei mai importanți furnizori de uși finite și tocuri din România. Gama extinsă de produse de stoc, din cele mai populare modele, garantează clienților noștri flexibilitate maximă. Proiectele mari sunt gestionate în echipe calificate. de la calculații de logistică până la managementul de proiect, toate serviciile provenind dintr-o singură sursă. În plus față de ușile finite de o înaltă calitate HOLVER oferă producătorilor de uși un sortiment variat de componente, cum ar fi fagure de hârtie, PAL tubular, fețe de uși, uși brute, placaj, furnir, PFL, accesorii și elemente din sticlă și toate acestea împreună serviciile HOLVER.

Faceți-vă timp pentru a alege și vizitați expozițiile noastre de uși. Vă prezentăm o gamă largă de modele de uși și accesorii, însoțite de consultantă de specialitate. Consultanții noștri de specialitate s-ar bucura de vizita dumneavoastră!

terasa_exterior_1

Terasă

  • Pin Termo
  • Bangkirai, Sapelli, Massaranduba, Ipé
  • Larice
  • WPC ProFi Deck

 

Harta

Holver București, Chiajna Str. Industriilor nr.11, 077040 Ilfov


T: +40 (21) 407 94 00 
F: +40 (21) 407 94 57

Program funcţionare
Luni - Vineri     8:00 - 17:00

Judeţe deservite
București, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău

Solicitare informaţii

Datele dumneavoastră de contact
Adresă
Please confirm that you are not a robot.