Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Timişoara

Consilierea este foarte importantă pentru noi

Sunteți în căutarea pardoselilor potrivite? Te întrebi ce tipuri de ușă ar fi potrivite pentru a finaliza proiectul tău rezidențial? Sau doriți să intemeiați o oază de relaxare chiar pe terasa dumneavoastră nouă? La noi nu veți găsi doar produsele potrivite, ci, de asemenea, o consiliere competentă.

Competenta în Parchet și multe altele

Faceți-vă timp pentru a alege și vizitați expozițiile noastre de parchet. Vă prezentăm o gamă largă de podele și accesorii însoțite de consultanță de specialitate.

HOLVER are podeaua potrivită pentru fiecare stil de viață și pentru fiecare zonă de aplicabilitate, în cele mai varietate de tipuri de lemn, sortări, tipuri de profile, suprafețe și sisteme de prindere. O serie adecvată de accesorii (plinte, izolație împotriva sunetelor de impact și produse de întreținere) rotunjește sortimentul. Aveți întrebări? Experții noștri vă stau cu plăcere la dispoziție.

Consultanță inclusă privind ușile

HOLVER este unul dintre cei mai importanți furnizori de uși finite și tocuri din România. Gama extinsă de produse de stoc, din cele mai populare modele, garantează clienților noștri flexibilitate maximă. Proiectele mari sunt gestionate în echipe calificate. de la calculații de logistică până la managementul de proiect, toate serviciile provenind dintr-o singură sursă. În plus față de ușile finite de o înaltă calitate HOLVER oferă producătorilor de uși un sortiment variat de componente, cum ar fi fagure de hârtie, PAL tubular, fețe de uși, uși brute, placaj, furnir, PFL, accesorii și elemente din sticlă și toate acestea împreună serviciile HOLVER.

Faceți-vă timp pentru a alege și vizitați expozițiile noastre de uși. Vă prezentăm o gamă largă de modele de uși și accesorii, însoțite de consultantă de specialitate. Consultanții noștri de specialitate s-ar bucura de vizita dumneavoastră!

Terasă

  • Pin Termo
  • Bangkirai, Sapelli, Massaranduba, Ipé
  • Larice
  • WPC ProFi Deck

 

Harta

Holver Timișoara Str. Principală 544, Remetea Mare, 307350 Timiș


T: +40 (256) 23 01 33 
F: +40 (256) 23 01 34

Program de funcţionare
Luni - Vineri    8:00 - 17:00   

Judeţe deservite
Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi

Solicitare informaţii

Datele dumneavoastră de contact
Adresă
Please confirm that you are not a robot.