Înapoi la prezentarea generală
Sfaturi utile
9. decembrie 2022

Bun venit pe noua platformă Holver

Momentul mult așteptat a sosit! Noua platformă Holver este oficial live.

Cu această nouă oportunitate de a face business în industria lemnului, vin inevitabil și multe schimbări. Putem observa diferența dintre platforma precedentă și cea actuală.

Cu dorința de a te ajuta în acomodarea pe noul spațiu online, am pregătit special pentru tine o scurtă prezentare a paginii principale Holver (Pagina "Acasă" / Homepage) și cum poți naviga cu ușurință prin aceasta!

Te-ai rătăcit? Poți reveni cu ușurință la pagina principală dând click pe sigla Holver de oriunde te-ai afla în platformă.

Tot în headerul paginii, ai afișată bara de căutare. Aceasta nu este utilă doar pentru a găsi articolul dorit, ci și pentru a căuta cuvinte cheie prin diferite articole și bloguri din întreaga platformă. Astfel, poți căuta și sfaturi sau prezentări pentru proiectele tale!

 

Solicită un cont de client sau autentifică-te în noua platoformă (cu datele pe care le foloseai pe site-ul anterior) pentru a avea acces la toate avantajele contului de client pe Holver.ro (acces integral în aplicații, mod vizualizare client, afișare prețuri, setul de unelte business, etc.).

 

Accesează rapid aplicațiile Holver, prin care iți poți ușura munca cu clienții tăi. Regăsește aplicația de Debitare și căntuire, WebCut 2.0; Configuratorul de Terase, Studioul 3D de Pardoseli și Veneer-World.

Noua platformă a fost optimizată și reorganizată. Poți accesa direct din meniul principal ceea ce te interesează. Aici găsești magazinul online, acces în interfața de persoane juridice sau persoane fizice, datele noastre de contact, articolele și conținutul constat actualizat pentru tine, și multe altele.

Descoperă cele mai noi știri și fi la curent cu ultimele noutăți în secțiunea principală de prezentare!

Accesează toate categoriile de articole prin secțiunea rapidă. Ai aici cele mai importante grupe de produse din magazinul online.

Folosește motoarele de căutare și profită de filtrele speciale pentru a naviga ușor prin diferitele categorii din online shop și pentru a ajunge direct la produsele dorite!

Ai acces direct din pagina principală la toate aplicațiile Holver, menite să iți ușureze businessul cu lemnul!

Vezi produsele noastre în acțiune! Răsfoiește galeria noastră cu Proiecte de referință, fă-ți o idee de cum arată în realitate articolele dorite, sau inspiră-te pentru proiectele tale.

Rămâi conectat! Aici regăsești cele mai noi știri și articole pregătite pentru tine. Ai totul afișat în ordine cronologică.

Prin pagina principală Holver, poți să navighezi cu ușurință prin noua platformă. De aici ai acces oriunde ai nevoie prin câteva click-uri. Dacă folosești această pagină la capacitatea sa maximă, îți vei optimiza munca și businessul tău cu lemnul, economisind timp, spațiu și resurse.

Ai întrebări? Vom fi bucuroși să te ajutăm! Ne găsești în secțiunea de contact pe care o poți accesa de pe pagina principală și pe Social Media! ;)