Vă informăm că Showroom-ul din filiala Holver București Chiajna este temporar inchis și disponibil doar cu programare către reprezentantul de vanzări dedicat contului dumneavoastră de client Holver.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconveniență și vă stăm la dispoziție cu orice tip de informație necesară bunei desfășurări a relației noastre comerciale.

Proiecte de referință Holver

QUALIS BRAȘOV

Povestea ta începe acasă, la Qualis, locul ideal pentru bucuriile vietii alături de familia ta. Complexul Qualis II este situat la intersecția străzilor 13 Decembrie și Zaharia Stancu.

PANNER BAKERY

Profile de fațadă, grinzi de lemn stratificat și lemn de pin de la Holver, au făcut parte din lista de ingrediente pentru facerea acestui templu al deliciilor impresionant din zona Moeciu, Bran.

The Corner Floreasca

The Corner Floreasca este visul devenit realitate al celor care vor un stil de viață select într-una dintre cele mai frumoase și vitale zone ale Capitalei: Floreasca.

Coresi Shopping Resort

Un proiect realizat în 2019 folosindu-se Plăcile Compacte Findermax de la Holver, datorită rezistenței și facilității de întreținere a acestui material, în special în spațiile de grup sanitar.