Înapoi la prezentarea generală
Noutăți produse
3. aprilie 2023

Plăci furniruite pentru un interior high-end

Vezi avantajele furnirului și în următorul tău proiect. Am pregătit pentru tine articole promoționale.

De zeci de ani, experții noștri se ocupă de selecția produselor de furnir potrivite și de pregătirea acestora pentru utilizare de înaltă calitate. Fie pentru întregul design interior, pentru lambriuri, uși sau suprafața podelei - furnirul din lemn își scoate în evidență caracterul unic într-o ambianță rustică, precum și în arhitectura modernă. Diferite tipuri de lemn pot fi, de asemenea, combinate minunat și asigură un amestec atractiv.

De ce furnir?

Furnirul este un strat subțire de lemn folosit pentru a acoperi suprafețe cum ar fi mobilierul, pereții sau podelele. Este utilizat în mod obișnuit ca element decorativ și poate da aspectul lemnului masiv la un cost mai mic. Unicitatea fibrei de lemn conferă spațiului amenajat un aspect high-end.
Placajul este produs prin tăierea unui buștean sau a unei bucăți de lemn în foi subțiri, de obicei cu o grosime cuprinsă între 0,5 și 6 milimetri. Aceste foi pot fi lipite pe un substrat, cum ar fi placajul, MDF-ul sau PAL-ul, pentru a crea o suprafață plană care imită aspectul lemnului masiv.
Furnirul are mai multe avantaje față de lemnul masiv. Este mai stabil și mai puțin predispus la deformare, crăpare sau despicare, deoarece este mai puțin afectat de schimbările de umiditate și temperatură. De asemenea, este mai ecologic, permițând o utilizare mai eficientă a resurselor de lemn.

Oferta noastră

Deoarece dorim să vezi avantajele furnirului și în următorul tău proiect, am pregătit pentru tine articole promoționale pentru vastele utilizări ale acestor plăci:
 
  • Ideal pentru fronturi de mobilier:
 
  • Ideal pentru placarea de pereți:
 
  • Ideal pentru construcția de mobilier:
 
  • Ideal pentru productia de usi:
 
Tu cum vei folosi plăcile furniruite în următorul tău proiect?
Let us know on our social media!