Înapoi la prezentarea generală
Despre noi
27. septembrie 2022

Virgil Vasile

Holveristul pornit în cucerirea Alpilor

Cu o înălțime de 4.800m, Mont Blanc, cunoscut și sub denumirea de Monte Bianco, este cel mai înalt vârf din Munții Alpi și din Europa de Vest, situat la granița dintre Franța și Italia, în apropiere de Elveția. Faimos în întreaga lume, masivul oferă o experiență cu adevărat specială pentru toți cei ce doresc a se bucura de alpinism, cățărare alpină, escaladă sportivă, schi alpin și bineînțeles, peisaje uimitoare.

Ambițios și pasionat de sporturi și natură, colegul nostru Virgil Vasile a reușit să se bucure în acest an de frumusețea munților înghețați, începând traseul cu Vârful Gran Paradiso (4061m) și continuând cu Mont Blanc (4810m), Refugiul Gouter (3835m) și Monte Cervino. 

testimonial

„După ce am căutat unde se pitește iarna în mijlocul verii, urcând Gran Paradiso (4061m) și Monte Bianco (în franceză Mont Blanc) 4810m, am băut cafeaua la refugiul Gouter (3835m), admirând performanțele unei vestite clădiri făcută din lemn și apoi am zăbovit un pic în Italia prin celebra Aosta Valley, salutând vârful Monte Cervino (4478m). Ne-am întors în țară, cu gândul la iarna ce va urma și ne va provoca în fiecare an la noi aventuri și încercări de a ne depăși limitele. E uimitor cum zi de zi putem admira și redescoperi natura ce ne cere să o respectăm, să o protejăm și să o iubim.”, ne-a mărturisit colegul nostru Virgil.

Felicitări, Virgil! Ne bucurăm că ne-ai purtat cu tine în această magnifică aventură.