Înapoi la prezentarea generală
Evenimente
13. martie 2023

Vizită la fabrica HS Baco Panels

Echipa Holver a avut ocazia minunată de a vizita fabrica în compania plăcută a echipei HS Timber

Grupul HS Timber este specializat în producția produse din lemn masiv de înaltă calitate. Cu o experiență solidă în industrie, HS Timber a devenit unul dintre principalii furnizori de soluții din lemn în Europa și nu numai. Aceștia oferă o gamă largă de produse, precum cherestea, produse îmbinate în dinţi, lambriuri şi duşumele, panel, panel cu film, peleţi. HS Timber pune un accent puternic pe durabilitate și își procură lemnul din păduri gestionate sustenabil, care îndeplinesc standarde sociale și de mediu riguroase. De asemenea, investește în tehnologie de ultimă generație și în procese de producție moderne pentru a se asigura că produsele lor sunt de cea mai înaltă calitate și răspund nevoilor clienților. Fie că este vorba de construcții, mobilă, design interior sau proiecte de bricolaj, HS Timber oferă o sursă sigură și durabilă de produse din lemn.
Comănești este un oraș din județul Bacău, România, situat la poalele Munților Carpați, pe Valea Trotuşului. Cu o populație de aproximativ 20.000 de locuitori, este cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru cultura tradițională românească. Aici se află cea mai mare fabrică de panel din lume, care se întinde pe 17 hectare.
Echipa Holver a avut ocazia minunată de a vizita fabrica în compania plăcută a echipei HS Timber.
Am vorbit, am învățat, dar cel mai important, am legat o legătură cu unul dintre principalii noștri furnizori. Am vrut să ne asigurăm că membrii personalului nostru vor fi instruiți corespunzător pentru a-și ajuta clienții în luarea celei mai bune decizii pentru proiectele lor. În loc să avem un curs de formare privind plăcile de panel, ne-am gândit că a vedea tot procesul de realizare a unei plăci de panel va fi mult mai eficient. Am fost plăcut surprinși de această întâlnire, care s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile, cu echipele de vânzări şi achiziţii din Brașov, Timișoara, București, Cluj și Iași.
Ziua a debutat cu o prezentare extensivă ţinută de echipa HS Baco Panels la care colegii noștri și-au arătat interesul printr-o multitudine de întrebări și discuții.. Aici am văzut aspectele economice, ecologice și sociale ale HS Baco Panels. Cel mai mult ne-a impresionat implicarea lor în comunitatea locală și contribuția lor la renovarea unităților de învățământ, şi în special a spitalelor. Nu numai atât, dar sunt și un partener strategic al Fundaţiei "Pădurea de Mâine,". Suntem mândri să avem produse care provin din resurse regenerabile, atent selecţionate din păduri gestionate durabil. De asemenea, am văzut o mulțime de moduri de utilizare a panelului și am cunoscut și mai multe aspecte tehnice ale produselor.

După prezentare, am făcut un tur al biroului, am cunoscut puțin personalul, după care ne-am îndreptat spre halele de producţie. Am vizitat întreaga unitate timp de aproximativ 2 ore, urmărind întregul proces de fabricare al panelului. Echipa din fabrică a fost uimitoare, oamenii de la posturile de lucru explicându-ne totul în detaliu.

Ne-am simțit foarte bine, iar după aceea ne-am bucurat de un prânz extraordinar, cu o priveliște minunată asupra orașului Comănești, alături de echipa HS Timber Group. Am avut ocazia să ne petrecem altfel timpul împreună, să condolidăm acest parteneriat, cunoscându-ne și făcându-ne noi prieteni. De acum încolo, putem spune cu siguranță că ne vom păstra partenerul aproape, știind echipa minunată pe care o are! Așteptăm cu nerăbdare să mai facem o nouă evadare împreună cu HS Timber Group. Ne place ceea ce facem, o facem din pasiune și ne place să împărtășim această pasiune.