Înapoi la prezentarea generală
Noutăți produse
7. februarie 2024

Izolare cu STEICOprotect 037

Tema renovării este o prioritate actuală. Creșterea costurilor energetice, reglementările mai stricte ale UE și cerințele în creștere pentru reciclabilitatea materialelor de construcție fac din izolația din fibră de lemn moale un material esențial pentru cerințele actuale in ceea ce priveste renovarea cladirilor.

© STEICO

IZOLAREA EFICIENTĂ A PEREȚILOR EXTERIORI CU STEICOPROTECT 037

Pe lângă avantajele importante legate de mediu, produsele din fibră  de lemn se remarcă și prin marele lor factor de confort. Astfel, materialele de izolație din fibră de lemn asigură un climat interior echilibrat și sunt recunoscute ca fiind sănătoase pentru locuință și ecologice,  inofensive pentru om. Pentru renovarea pereților exteriori, STEICOprotect 037 este alegerea perfectă.

IZOLAREA ZIDURILOR

Pereții reci influențează semnificativ confortul în spații locuite. Temperatura suprafeței pereților este crucială pentru confortul ambiental, iar izolația fațadei ajută la menținerea căldurii interioare.
 
Izolarea pereților exteriori oferă multiple avantaje: protecție termică, acustică, precum și împotriva mucegaiului și ciupercilor. Aceasta nu reduce spațiul de locuit și poate economisi costuri prin eficientizarea lucrărilor, cum ar fi utilizarea comună a schelelor de către diferitii meseriași de pe șantier.
© STEICO

IMPERMEABIL ȘI UȘOR DE MANEVRAT

Plăcile de izolație STEICOprotect 037 sunt rezistente la apă, permit difuzia vaporilor și sunt ușor de manevrat, fiind o alegere ideală pentru izolarea zidurilor. Aceste plăci, care pot fi tencuite, oferă protecție împotriva intemperiilor și a umidității, fiind de asemenea rezistente la deteriorări. Sunt compatibile din punct de vedere al fizicii construcțiilor cu pereții de cărămidă.Cu proprietățile lor de izolație, aceste plăci ating cu ușurință valorile U necesare. De asemenea, sunt disponibile în grosimi de la 100 până la 240 mm, ceea ce le face deosebit de ușor de utilizat.
© STEICO

CĂLDURA NU ARE ȘANSE SĂ PĂTRUNDĂ ÎN CASĂ

Datorită capacității sale mari de stocare a căldurii, izolația din fibre de lemn poate amortiza căldura verii pe o perioadă de câteva ore. O mare parte din căldură este ocolită, evitând supraîncălzirea în mod eficient. În orele mai răcoroase ale serii și nopții, căldura acumulată poate fi eliberată înapoi în mediul exterior.
Comparativ cu multe materiale de izolare sintetice, izolația din fibre de lemn are șanse mult mai mici să atingă niveluri de temperatură care pot cauza disconfort. Cu materialele de izolație din fibre de lemn STEICO, vârfurile de căldură sunt reduse cu 25 până la 33 la sută (conform analizei expertului Prof. Hauser). Rezultatul: utilizând izolația din fibre de lemn, experimentăm mai puțin disconfort în zilele fierbinți de vară. Izolația reglează temperatura în mod natural, îmbunătățind starea de bine și având, în același timp, un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.